Початок. Загадка для дiтей

Татьяна Сливко
З хмарини в джерельце краплини упали.
Пірнали грайливо, в воді пустували:
 - Ой , скільки краплинок-малесеньких цяток,
Це з нас потім річка бере тут початок.
Бо звідси усі ми пливем у струмочок,
а він далі в річку несе своїх дочок.
А річка у море, що хвилями грає.
Там море просторе давно нас чекає.
Тепер ми загадку усім загадаєм:
а з моря ми знову куди потрапляєм?
Відповідь: ( у хмарину)