Р. Бротиган. Зонтом укрываясь как ангел-поделка

Эээ-Какеготам
Зонтом укрываясь как ангел-поделка
влюбляется снова: разбитое сердце
грозит ей как прежде. Я рад
    влюблена не в меня.

_________________________________
оригинал:

"Umbrellaing Herself Like A Poorly-Designed Angel" by Richard Brautigan

Umbrallaing herself like a poorly-designed angel
she falls in love again: destined to a broken heart
which is the way it always is for her. I'm glad
     she's not falling in love with me.