Вiн пожертвував Найдорожчим

Наталья Светлая 7
Бог віддав Свого Сина за всіх.
Він пожертвував Найдорожчим.
Іісус прийняв смерть за наш гріх.
І віддячити Богу нам нічим.

І єдине, що нам залишається, -
Бути вірними Йому дітьми.
Хай любов наша скрізь виявляється!
Щоб з Іісусом завжди ми жили!