19, 03, 2016 Экспромт

Светлая Две Тысячи 10
Кажуць, каб хутка вывучыць беларускую мову, трэба паесці дранікаў ... Можа і так ...
   Такі эфект ад " дранікаў паесці" ... пайсці і мне мо бульбачкі надзерці... Забыты пах і смак... у жыцці маім ўжо нешта і не так... дзяржава - мачыха і прэзідэнт- злачынца... падсмажу дранікаў і нешта , спадзяюся , зменіцца... Бо мову ведаю, чарга ўжо рэвалюцыі... ці хопіць мне на гэта дваццаць ...штук ...