22. 03. 2016

Светлая Две Тысячи 10
Душа як цёмны вугал
у каморцы...
Не бачная амаль
бягучым позіркам...
Ідзі і разбярыся,
што па чым...
Чыя і дзе Айчына...
Мая ты, Беларусь
ці не ўжо?
Мо стала ты расійскай
ўжо даўно...
Ты адкажы мне
ці кіўні хоць,
Шапні, радзімая,
на вуха ,
Лепш шматкроць,
Каб зразумець на раз
Не толькі мне
З якога боку
Бараніць цябе...