Життя

Порция Витамина Эс
Дивись мені в очі.
Сльози дівочі
Не мають і краплі смутку.
Колись ми вважали, що щастя здолає отруту
Людей, що бажають зла.
Насправді, все те, що казав -
Брехня.
Немає нічого стабільного.
Життя не краще чортового колеса.
Освіта дає шанс мобільного
Єднання серцевого небуття.
Казав старий Фрейд,
Що усе об'єднує секс,
Й виходить щось дійсно гидке.
Гидке, що не має сенс.
Кохання, моя люба, п'яниця.
Не варто пускати у душі.
Знайомі тілами єднаються,
Знайомі бьють серця баклуші.
Вважай, що ми дійсно хворі.
Мабуть, нам не стати дітьми.
Шукають у алкоголі
Загублене світло в пітьмі.
Чомусь нам копіювати
Жадане серцевим биттям
Так важко, але всі грати
Ми легко
Назвали
Життям.