Ваша Вэаша. Я малюся

Вероника Мусвидас
Калі яшчэ маленькі быў
І размаўляць не ўмеў,
Я бачыў тату, што маліў
Ісуса за мяне.
І хоць тады я словаў тых
Уразумець не мог, -
Ніколі не забыў пра іх,
У памяці збярог.
І зараз я, праз дзесяць год,
Вось гэтак жа стаю:
За маму з татам, весь народ
Ісуса я малю.