С добрым утром! Buna dimineata!

Ольга Незабудка
Солнышко из-за угла
Улыбнулось будто
Просыпайся, детвора!
Доброго всем утра!




Cintecul „Buna dimineata”

Buna, buna dimineata
Bine ati venit.
Buna, buna dimineata
Iar ne-am intilnit.

Refren:
Buna Buna dimineata!
Buna Buna Buna dimineata!


Fetite ca garofite,
Buna dimineata.
Baietei ca clopotei,
Buna dimineata!


Buna Buna dimineata!
Buna Buna Buna dimineata!


Soarele de dupa deal
Isi arata fata
Hai trezitiva copii
Buna dimineata!


Buna Buna dimineata!
Buna Buna Buna dimineata!


Roua rece s-a lasat
Rece cum e gheata
Cine primul la spalat?
Buna dimineata!

Buna Buna dimineata!
Buna Buna Buna dimineata!

Haide sa cintam in cor :
Ce frumoasa-i via;a !
Si sa spunem tuturor :
- Buna dimineata !

Buna Buna dimineata!
Buna Buna Buna dimineata!