Стхадиз. лейла азизова

Лейла Азизова
Чан зи стха, гъвеч/и стха
Вун хизандин кьилел хьуй.
Аллагьди ваз бахтар гурай,
Ви сивел хъвер алаз хьуй.

Диде, бубадиз герек тирла,
Вун абурун дарман я стха.
Вахаризни дуьз рехъ гудай
Гимишдин нурар я стха.

Ч/ехи хьайла хьурай кьегьал,
Диде бубадиз вафалу тир
Вун гьамиша сагъдиз хьурай,
Яргъи уьмуьр бахтар гурай Аллагьди.