Яран сувар. лейла азизова

Лейла Азизова
ЯРАН сувар югъ чими тир
Чи рик/ерни гурлу тир,
Къаршиламишиз яран сувар,
Чун вирини гьазур тир.

Нуну ийиз фидай вири
Гьардан, к/вализ рак/арихъ,
Чи к/вализни къведай абур
Чантаярни ац/ур хъийиз.

Яран сувар куьтягь хьайла.
Халисан гад жеда мад,
Чубарукарни,билбиларни
Санал вири хкведа чаз.