Ирада. Лейла Азизова

Лейла Азизова
Тарал алай п/инидилай иер я,
Лезгидин руш, лезги я вун Ирада,
Вун лезги рушар арада аквада
Расу ч/арар вин гарарал къугъвада.

Вун такурла вири Чун кьурада
Булахдин яд, я вун ширин Ирада,
Билбиларни вун акваз хуп/ рахада.
Вун халисан къизилгуьл я Ирада.

Вун диденини, бубадин дамах я,
Вун лезги манийра авай къамат я.
Вун зи масан, зи рик/ алай са вах я
Ви къвалав шегьерда авай руш гъалат/ я.

Вун дагъларин хуш марал я гьамиша 
Заз аквазва ви иервал Ирада,
Вун патал чи рик/ куда гьамиша.
Женетдин рик/ авай руш я Ирада.