Кана музей Сулейманан. Лейла Азизова

Лейла Азизова
Кана музей Сулейманан,
Кана гила кабаб хьана.
Кана музей йифен кьулаз,
Ахмакьдиз ам, хъсан хьана.

Дагъустандиз ван хьайила,
Абрун рик/ер пашман хьана
Вуч ийидат/а чин тийиз,
Вири Санал к/ват/ хьана.

Сулейман тир ч/ехи шаир
Вири дуьньядиз машгьур тир,
Адан к/ыал тир ч/ехи музей.
Элкъвена ам пип/инриз.

Къавар гила амачир,
Рак/ар дак/ар кумачир,
Къене зат/ни амачир.
Са сарайдиз Элкъвена ам.

Вири къведа куьмекдиз,
Ц/ийи музей эхцигиз
Музейдин къен туьк/уьрда
Къавни чна туьк/уьрда

18 лагьай мвйдиз
Жеда адан хайи югъ
Вирида чна тебрикда
Сулейманан хайи югъ.