Веснянi почуття

Татьяна Белая Роза
   
Прийшла весна із різними думками,
Потроху день перемагає ніч —
Поволі, тихо, дрібними крокАми,
З природою ми ніби віч-на-віч...

Знов терези вагають всi бажання —
Прокинулось життя та й гомонить,
Солодко мрію про твоє кохання,
Весна в серцях знов барвами горить.

Ти чуєш — скрізь птахи співають,
Яка захоплююча мить?!
Вони також напевно знають —
Весну не можно підкорить!


     27.03.2016   02:12