Хто я

Наталья Светлая 7
Хто я у цьому світі?
Яка мета мого життя?
Чи, може, частка моноліту?
Чи десь загублена зоря?

Де ж відповідь на це знайти?
У дітях наших, певне,
В людському щасті, в цьому дні,
Що вже ніколи не поверне.

P.S. Людське щастя - у Господі.