Софii Ротару

Виктор Плут
           СОФІЇ РОТАРУ

                На її Честь

По весні дивний голос я чую,
Він зраночку, звечора дзвенить.
Спокій, радість в душі відчуваю,
Коли спів цей за обрій  летить.

Чарівнесенький спів не змовкає,
Ятрить серденько моє весь час -
Так Софія Ротару співає,
Пісні  линуть до кожного з нас.

Їх обожнюю, всі такі дивні,
Їх би слухав я знову і знов...
Бо вони мелодійні та ніжні
Нагадали мені про любов.

Тому сяйво світляне, зоряне
Поспішає в стрімкий водограй,
Під струмочка красу незрівнянну
Обіймає пісенний мій край.

Лише в ньому пісні найзвучніші
Так красиво невпинно звучать,
Хіба можна співати гарніше,
Інший голос до серця прийнять.

Він і досі лунає...Мов пташка
Так співає в зеленім гайку,
Найвродливіша і недосяжна,
Ще не раз заспіває в садку.

3.05.2012