Журавлиний край

Валентина Бачал
Журавлиний край
Милий друже знай!
Край Шевченка і Франка,
Край Карпат і Дніпра.

Журавлиний край
Там вишневий рай,
Там земля благословенна
Як океан вона зелена.

Журавлиний край
Там моя родина.
На снігу калина,
То є моя Україна!

Журавлиний край
Волошкове поле,
Небо синєоке.
Маків цвіт
І дитячий сміх
То є журавлиний край!