***

Наталия Яворская
Де я була коли цвіла весна
Духмяними,барвистими квітками
Була я там де осінь золота
Грайливо бавилась  листками..

Шкода ,що так буває там де я є,
То там тебе немає
Твоє імя в душі моій  живе…
Та на устах веснянкою звучало
Тебе я ніжно так кохаю і кохала.