***

Мария Верховинина
Любій мамочці


Мамочка, рідненька ти моя,
Дуже тебе люблю Я,
Не забуваю…
Образ твій перед очима тримаю.

Ти мила і ніжна
Прекрасна, любима,
Ти все знала, все уміла,
Багато чому мене навчила.

Без тебе, зорі потускніли,
Без тебе, небо посивіло,
Без тебе, все ніби потемніло.

Мама, мама, це слово –
Дорога йому ціна,
Це перше слово немовляти,
І як хочеться його
Частіше вимовляти.

Та маю я тобі
Руки цілувати
Доземний уклін
Тобі найдорожча віддати
За любов, доброту

За щастя жити на Землі
Тобі я рідна вдячна,
Тобою дорожу
Тебе пам;ятаю, скорблю.