Всичко е ясно

Генка Богданова
Генка Богданова

Отдавна, отдавна всичко е ясно.
Обичам те нежно, обичаш ме страстно.
До тебе се чувствам и млада и жива,
а  твоята обич ме прави щастлива.

Отдавна, отдавна всичко е ясно.
На чувство велико сме ние подвластни.
От мене ти черпиш своята сила.
В тебе мечтите си аз съм открила.

Ако любовта е от Съдбата дар,
благодаря й, че ти си моят другар!