Смяемся разам

Светлая Две Тысячи 10
 Маркоціцца мой ваяўнічы дух... мо здох... Было б мне зразумела гэта, калі б ужо дасягнула мэты я ... Аднак жа не ... усё яшчэ ў багне, яшчэ ў балоце я, ля плота. Ужо і крапівы мне не стае... Стаю ў чарзе, як некалі было ...даўно... ну, пры Саветах . Вяртае лёс мяне туды і зноў . Ці то не лёс, а сворачы з Драздоў?