Минуле

Миранда Риварес
Знов зустрілися випадково,
Але погляд не той,що раніше:
Ти дивився на мене прозоро,
а я очі відводила... Тиша...

І чого ти не йдеш? Що чекаєш?
Чи гадаєш,що знову пробачу?
Поцілунку палкого жадаєш?
Помиляєшся! Більш не побачиш!

Мабуть все вже давно закінчилось,
Хоча можна було б щось змінити.
Лише спогади залишились,
Будуть душу довіку травити.

Більш не хочу тебе зустрічати!
Та останнє до тебе прохання-
Не потрібно нічого чекати
І забудь про моє існування!!!