Я чекала тебе все життя

Валентина Бачал
Я чекала тебе все життя
Я чекала, як вітер свистів.
Коли грім страшний гримів
Я чекала тебе все життя.

Тебе сонце і небо мені дарували.
Покохала тебе мій любий, покохала.
Покохала тебе до нестями.
Твої очі спокій мій забрали.

Ти давно живеш в моїх мріях,
А тепер, я п'янію від тебе.
Моє ніжне солодке кохання
Моє серце б'ється тільки для тебе.


Я як крапля у морі в тобі розчипилася.
В очах твоїх вогонь і журба,
Я в обіймах твоїх насолодилася...
Ніжність моя, моя ти ранкова роса.

На ці слова є пісня  "Я чекала тебе"