01. 04. 2016 Вечар

Светлая Две Тысячи 10
Наступны крок ізноў у бок ... у парламент прэцца апазіцыі клубок, як тыя змеі на балоце ў перыяд восеньскага гону ... Навошта , спадары, навошта? і па якім на сёння здрада кошце? ЦІ не пара ўжо пазбавіцца надзеі знайсці падтрымку нашу гэтае падзеі? Я супраць гэтага ... і ведайце... не веру мірным пераменам я !