Невимовне

Вячеслав Романовський
Бризнуть проліски-очі –
І мені не до сну.
Жаль, що поїзд гуркоче
Ув осінню весну.

Ніжно погляд купає –
І його не зітреш,
Бо душа закипає,
Дзвонить сріберна креш.

А  весна серце повнить –
Почуття молоді!
І прийшло невимовне,
Як уперше, тоді…

2.04.2016.