Вредный совет 5

Игорь Скрягин
Нет приятнее занятья,
There’s no thing which is more pleasant

Чем в носу поковыряться.
Than to dig in own nose.

Всем ужасно интересно,
Everybody will inquire

Что там спрятано внутри.
What is hidden there inside.

А кому смотреть противно,
And for whom’s to look disgusting,

Тот пускай и не глядит.
That do not be looking for.

Мы же в нос к нему не лезем,
While we do not climb into his

Пусть и он не пристает.
Nose. Let does not stick as well.