Ось вже й квiтень, чарiвний нiжний...

Геннадий Сивак
Ось вже  й  квітень, чарівний   і ніжний,
Сонце  щире, та  сяйне й м’яке,
Та повітря  джерельне і свіже,
Дуже рідко буває таке…

Небо землю нам кропить дощами,
Та  ретельно змиває сніги,
Так земля прокидається з нами,
З побажанням  з роси і з води…

Місяць цей дуже близький  до літа,
Та як швидко летять його  дні…
Заповітна  дорога відкрита,
Так підказує  серце  мені..

Ось вже  й  квітень, чарівний   і ніжний,
То  закоханих  радісний     час,
Глянь,  блукають думки в роздоріжжі,
Що  ласкаво  окрилюють  нас..


Автор  Геннадій Сівак.
5  квітня  2016  року.