Андрей Белый. Вода. Пер. на англ

Игорь Скрягин
А вода? Миг – ясна…
And a water? Now’s clear...

Миг – круги, ряби: рыбка...
Then is circles and ripples...

Так и мысль!.. Вот – она...
So a thought!... Now that’s here...

Но она – глубина,
But then is a depth near

Заходившая зыбко.
Which disturbances with is.