Дагъдин яд. Лейла Азизова

Лейла Азизова
Зун дагъд к/аняй килигайла,
Заз юкьвай нур акунач.
Зун мукьувди агатайла,
Заз анай булах Акунач.

Булах дагъдай акъатзавай
Хуьляй гъуз ам авахьзавай,
Рушан киф хьиз авахьзавай,
Ам къванерал аватзавай.