Лезги руш. Лейла Азизова

Лейла Азизова
Вуч иер я лезги руш
Лезги халкьдин арада (а)вай.
Вуч гуьрчег я лезги рушар,
Лезги халкьдин адет хуьзвай.

Чна хвейит/ан чи адетар,
Масадавай ам хуьз жедач,
Чна лагьайт/ан Чун вине я
Масабрувай лугьуз жедач.

Чун я халкьдин лезги рушар,
Лезги къамат хуьзвай чна
Лезги халкьдин,я Чун картар,
Нур гуз физвай лезги чилел.