Збережемо музику...

Людмила Лашкул 2
Збережемо музику в душі.
Збережемо, як свою свободу.
Бо без неї неможливо жить,
спів є цінний скарб мого народу.

Збережімо наспіви віків -
то є наша з вами пуповина.
Шум степів, полів, густих лісів -
вічна мова, звична та єдина.

Збережімо ніжність до дітей
закодовану у колискових.
Це надбання наше золоте,
в них основа для шедеврів нових.

Збережемо звукі чарівні -
це кохання вірне, та єдине.
З Піснею  Молитва нарівні,
є душой та серцем України.