М й обраний

Надежда Рубан
          Мій  обраний.

Місяць  котиться  в  байдарці,
Зорі  в  небі  засвітились,
Сум  і  радість  в  моїм  серці,
Нерозлучно    поселились.

Догорає  зимній  вечір,
Жду  до  мене  ти  заблудиш,
Обіймеш  мене  за  плечі
Скажеш , що  мене  ти  любиш.

Я  відчую  трепет  в  тілі
І  душа  моя  зрадіє,
Твій  запах  на  моїй  постілі,
Світлий  розум  захмеліє.

Зацілую ,  закохаю,
Тобою  буду  упиватись,
На  твоє  серце  зазіхаю,
І  своє  хочу  відкривати.

Ти  не  бійся  мій  обраний,
Ніщо  зі  мною  не  загубиш,
Лиш  скажи  мені  коханий,
Ну  скажи , що  мене  любиш…

Автор: Н.П.Рубан.