третье стихотворение 5 класс

Анна Мортс
Вось пачынаецца восень
і вецер падзьмуў...
і лісця з галінак
злятаюць у траву.
вось дожджык прайшоў па зямлі залатой,
вось птушкі на вырай ляцяць...
а лісцік апошні лятае ў небе,
нібы штосці хоча казать...