А я сегодня слушала весну

Ана Болик
А я сегодня слушала весну,
Что птицей щебетала на рассвете,
Побеги пробуждала ото сна,
Земли желанья наполняя этим.

А я сегодня видела весну -
В ручьях плыла, хрустальна и прозрачна,
Дарила первой зелени красу
Под небом синим безгранично-зрачным.

В душе я тоже  чувствую  весну,
В глазах играет сказочно – лучисто.
Любовь и нежность я тебе несу
И мой порог твоей любви, как пристань…

09.04.2016 г.  © Ана Болик

А я сьогоднi слухала весну...

А я сьогодні слухала весну,
що птахом щебетала на світанні
і розбудила пагіння від сну
та почуття землі дала бажані.

Сьогодні я побачила весну,
що йшла струмками кришталем прозорим,
нам дарувала зелені красу
під небом голубим і неозорим.

В душі, також, відчула я весну:
в очах заграли промені казкові,
кохання й ніжність я тобі несу,
прилинь до мене на поріг любові.
     Нина Трало  28.04.2015 р.

(фотография автора - Алёна Куртова. ВЕСНА)