07. 04. 2016

Светлая Две Тысячи 10
О колькі мне расчараванняў нясе палітыка дамоў Еўропы з беларускай уладай!
 То , бок , галеча ўжо не за гарамі. Яна , як перспектыва , ужо наканавана. Такі сур'ёзны падыход да нас ... Баіцца і Еўропа нашых планаў. Міжземнамор'е як пагроза ёй...
 Чакаюць на шляху шыпы... без ружаў , перашкоды... не модна беларусу ў масе быць заможным