08, 04, 2016

Светлая Две Тысячи 10
Еўропа спіць. Еўропа бачыць сон. Еўропе сніцца уцякач... і іх мо сонм... вось колер скуры ёй не вельмі бачны... але ж не беларус... на жаль. Хоць хто разбудзіць гэту цётку? Пара даўно нам ладзіць цёркі... наконт таго...сяго... Найперш пра дэмакратыю , спадарства! На дапамогу ўжо не трэба спадзявацца... Хай толькі не мяшае!