10, 04, 2016 Ранак

Светлая Две Тысячи 10
Апошні немы крык падасца ўладзе рыкам ! Бо копіцца нязгода ў мяне з дзікунствам гэтым гідкім . Аксцісь, дурная ўлада! Няўжо не бачыш , да чаго ты давяла нас! Няўжо і страху ты яшчэ не маеш? Калі ты скончыш усіх цягнуць у яму? Калі павернеш да народа твар, не сраку? Чаму ты не баішся помсты? Чаму не сыйдзеш, як нягеглы працаўнік наёмны, які не справіўся з заданнем простым? Пара падумаць некаму аб вечным! Бо зараз тут ты, а заўтра будзеш дзе?