10, 04, 2016 Рэзюмэ маё

Светлая Две Тысячи 10
Паўсюль я бачу тацяў... БуйнЫх і дробязь... Але ці ёсць яшчэ, што можна красьці? Сумнеў вялікі у мяне, бо ўжо адзін у аднаго з зубоў апошняе ірве , а той не аддае))) Такая эканоміка ў РБ... і мне яна... не падабаецца! Такое вам маё ...на сёння... рэзюмэ !