Радуйся, Заступница усердная!

Ольга Васильева 14
Радуйся, Заступница усердная,
Пресвятая Дево, Божия Мать!
Радуйся, Царица милосердная,
Пред Тобою предстою опять.

Радуйся, погибших всех взыскание,
Радуйся, надежда всех людей!
Радуйся, целящая страдания
Всех, прибегших к милости Твоей!

Радуйся, печалей утоление,
Радуйся, о ясная Заря!
Радуйся, души моей спасение,
Пресвятая Радосте моя! (2016г.)