Я нколи ще думаю про тебе

Оксана Малиновская 2
Я  інколи ще думаю про тебе,
Ти інколи приходиш в мої сни...
У снах прошу: "Не залишай мене, не треба,"
Лише міцніш до серця пригорни.

Мені з тобою тепло і затишно,
Бо ти гамуєш найгострший біль...
Та сон мине, і ти мене залишиш,
Ти зникнеш, як раптова заметіль.

Минуле вже повік не повториться,
На почуття навішено замки...
Та у думках благаю, щоб наснився,
Аби відчути   дотитик твій руки...