поцiлунок долi..

Леман
..поцілунок долі-як таке буває??..
..це щось не про мене..доля та й усе..
..через терни погляд..
                ..зірки в часі тануть..
..а життя по долі\так як є\тече..

..без усяких знижок..без палких цілунків..
..доля дух гартує-виживай..живи..
..а душа мов квітка..світло й тепло чує..
..і радіє долі..
              ..десь на долі й ти..

..чи чекаю чудо??..-..навіть і не знаю..
..але все ж буває чудо у житті..
..і комусь цілунком доля посміхнеться..
..ну а хтось марніє сумом в забутті..

..марні сподівання..час спливає сумом..
..поцілунок долі повз життя.повз час..
..чи чекаю подих..-все ж мабуть чекаю..
..сподіваюсь\доля\все ж згада про нас..