Батькам...

Анега
Рідні наші батьки, ви ночей недоспали…
Ви підтримали нас, як усьому завжди.
Зранку всіх на заняття кожен день
До гімназії нас проводжали, -
І до випуску всіх нас успішно таки довели.


Ми поради батьків не завжди цінували,
І багато разів суперечили їм.
Нас простіть, мами й тата ,
Ми вже скоро з гнізда вилітаймо,
А за вашу любов Вам доземний уклін.

Ваші мудрі слова відтепер зрозумілі,
І турботу про нас не забудемо вмить.
Дай вам боже добра всім,
І здоров’я, терпіння і сили
І завжди ми вас будемо щиро й ніжно любіть!*
______________________________________________

*на мотив пісні "Рідна мати моя" (для випускного класу школи)