Межлисдин ч ехид. Лейла Азизова

Лейла Азизова
Зун Хала муьгъли я лугьуз,
Масадаз Гаф лугьуз тагуз.
К/ан х/айила шуьше къачуз,
Вун межлисдин ч/ехид хьана.

Шад хьана вун гзаф залум,
Ви кьилел хьана ц/ай-гум.
Гьайиф акъатнач вай палдум,
Вун межлисдин ч/ехид хьана.

Вахъ ви яр дуст вири гала,
Чахъ са касни агатнач къе.
Вун кьилд-кьилихъ гьанал хьана.
Вакай межлисд ч/ехид хьана.