Коли минуле ста майбутн м

Ликантра
Коли минуле стає майбутнім,

Коли визирає із темних кутів,

І символів безліч вкидає навкруги,

І в сни закладає пророцтва чужі,

 

Не треба жахатись, не треба благати,

Все прийде як доля того забажа.

Між хмар вийде сонце, осяяти попіл,

І паростю вкриється чорна земля.

 

І зникнуть отрути бездонні озера,

І відновлятимуться почуття,

Здійсниться чаклунство старе, наче зорі,

І зійдуться зірки моя і твоя.