ты обещал

Кайрос
я обіцяла тобі не палити. бути вірною.
завжди стрункою.

я обещала что буду вечно
рядом с тобою.

ти обіцяв мені бути единим.
і неповторним у всьому світі.

ты обещал что не разорвутся
меж нами нити.

я обіцяла що ми будем разом.
пліч-о-пліч пройдемо всі недуги.

я обещала что буду самым
преданным другом.

ти обіцяв що не будеш кохати
окрім мене ніколи нікого.

почему ж, моё солнце, ты   
не сдержал
своё
-

слово?