Укра нськi Пародiйнi пiснi Ой Арсенiй, чичерi

Владимир Туленко
Українські Пародійні пісні – «Ой Арсеній, чичері»


Чічері…

https://youtu.be/m5mXt3HiDOI
 

Ой, Марічка, чичері – кіностудія «ІндоГанга»

https://youtu.be/i42lLACS8HI



КА-РА-ОКЕ

https://youtu.be/HS3MZ-HhKhA


http://www.karaoke.ru/artists/ukrainskaja-narodnaja/song/17621/


Ой Арсеній чічері, чічері-чічері…
Нащо неньку Україну, ти (… шлемазл) похерив?
Нащо неньку Україну, ти ( … шлемазл) похерив?

Нащо рідну Україну ти (шлемазл) похерив?
От тобі й, кроляра хитрий, вказали на двері!
От тобі й, кроляра хитрий, вказали на двері!

Хоч тобі вже і вказали, вказали, вказали…
Навіть яйця відірвати тобі було б мало!
Навіть яйця відірвати тобі було б мало!

Треба яйця відірвати, та й розвіять в полі…
Бо залишив мати з сином вже практично голих.
Бо залишив мати зсином вже практично голих.

Твоя пика хитрая, хитрая, хитрюча…
Щоби ти не викинув,… як вода із гуся…
Щоби ти не викинув,… як вода із гуся…

Все в країні викрали, все порозкрадали…
Від народу правдоньку падли заховали!
Від народу правдоньку падли заховали!

Заховали правдоньку про народне горе,
Та спритнЕнько й лАдненько подались в офшори…
Та спритнЕнько й лАдненько подались в офшори…

Подались в офшори всі, гроші заховати…
То ж навіщо ми ходили владу обирати?
То навіщо ми ходили владу обирати?

Вибрали канхветного Пєтушка Петруху,
Дупа вже конкретная… й повная нєпруха!
Дупа вже конкретная… й повная нєпруха!

Дупа в нас великая, от така, то тАка!
Як же нам всіх підорастів … та й засмалить в сраку1
Зарядить рушницю сіллю … та й поцілить в сраку!

Ос прийшов Володєнька, Грйсменом він зветься…
Та і цей молОденький… вряд чи зостанеться?
Та і цей молОденький… вряд чи зостанеться?

А нам знов залишили руїнИ, руЇни…
Плаче знову сЕрденько… плаче Україна!
Плаче знову сЕрденько… плаче Україна!

Не потрібна ЮлЄнька, Юлєнька очката!
Дамо Юлі дУлєньку й не станем вибирати!
Дамо Юлі дУлєньку й не станем вибирати!

Не потрібні пІдари… пІдарів чимало,
Де ж ви, сука, лідери? Чому ж вас не стало?
Де ж ви, сука, лідери? Чому ж вас не стало?

Пінчуки, Ахметови, Фірташі. Жеваги …
Україну розтащили лишень для розваги!
Україну розтащили лишень для розваги!

От тепер у нас в країні щастя знов не стало…
Є. звичайно ж … радікали…, а потрібно – сало!
Є. звичайно ж … радікали…, а потрібно – сало!
 
 
Ой Арсеній чічері, чічері-чічері…
Нащо рідну Україну, ти (… шлемазл) похерив?
Нащо рідну Україну, ти ( … шлемазл) похерив?