Квiтень

Вячеслав Романовський
Рожево-біло зацвіли морелі,
І свіжа зелень наступом гряде –
Це запашні веселі акварелі
Осяяли довкілля молоде.

Оця пора нестримна і кипуча
Зворушує, як блиск твоїх очей.
І я стою схвильований,  мов учень,
І на душі незвично гаряче.

Принад весняних бадьористі струни
У розпашілий вир несуть мене
І звуть у цвіть натхненні юні струми,
Де квітень твоїм платтячком майне…

17.04.2016.