***

Адель17
Твоє найжахливіше ім'я ,
Найнеулюбленіше обличчя,
Очі в яких не хочеться тонути,
Образ ,котрий ненавиджу,
Ти не снишся,не маришся,
Ти не потрібен,
Не плачу,не вмираю,
Стільки ні,що аж тошно,
Я не прийду,не благатиму,
Не писатиму,не присвячиватиму,
Я не твоя.
Ти не мій.
Ми дві крайності,
Одного марива,
Не хочу бути ні з  ким ,окрім тебе,
Не зраджу і не забуду,
Не видам,і не скривджу.