***

Адель17
Я пишу тобі всоте листівку,
І чекаю на тебе щоночі ,
Це немов перемотувать плівку,
Міцно-міцно заплющую очі ,
Я не бачу,лише відчуваю,
Спогад ніжно думки затривожив,
Не люблю,та ціную,що маю ,
Він на тебе зовсім не схожий ,
Ми деталі у Всесвіті дрібні,
Та відлуння мені долітає,
Адресату ви не потрібні,
Адресат на вас не чекає.