Басня Палац лядовы для каровы

Светлая Две Тысячи 10
 У Шклове лад жыцця на гарызонце новы. Будуюць для кароў палац лядовы. Людзям бо некалі фігнёй займацца. Ім трэба крапіву шукаць, няма калі лайдачыць. Заробкаў фіг, не дакупіцца малака, пра мяса дык забыць даўно пара. Ды і селядзец, які прапанаваў ім прэзідэнт, яшчэ дзесь плавае, а мо ўжо з'еў яго чарговы папуліст, што казкі баіць ім з тэлеэкрана... Таму і лёс палаца спрэчны ... навошта зараз і нахабна так ...