Телефон. Лейла Азизова

Лейла Азизова
Аялдив тарс к/елиз тутаз,
Ви дерт Вуч къадим телефон,
Вири ксар кутаз вичик
Амалдар пара телефон.

Гьардан гъиле авазва ам,
Гъиляй вегьез к/анзавача
Гьарма сад-сан ацукьзава,
Гьамишанда гъиле гваз.

Вири ч/урна телефонди,
Тарс к/елдай мумкинвал авач.
Ахпа жеда Куь эхирни,
Адакай хийирвал авач.